Honden met gedragsproblemen

Er zijn in Nederland bijna net zo veel problemen met honden als dat er honden zijn. Vaak wordt naar een oplossing van probleemgedrag van honden op internet gezocht of wordt dit met vrienden, familie, buren, fokkers of dierenartsen besproken. Iedereen probeert met goede bedoelingen adviezen te geven op basis van eigen mening en vaak minimale ervaring. Dit is waarschijnlijk de reden dat deze adviezen, theoretisch gezien een kern van waarheid bevatten, maar in de praktijk regelmatig een tegenstrijdige uitwerking hebben.


Probleemgedrag aanpakken

Veel problemen zijn op te lossen door het volgen van een SOT-cursus. Indien probleemgedrag alleen gebonden is aan de thuissituatie of als groepslessen niet mogelijk zijn, kan persoonlijk advies of privébegeleiding uitkomst bieden.

Geïnteresseerd in onze begeleiding?

Door onze ruime ervaring en deskundigheid kunt u bij ons terecht met honden van alle rassen, ongeacht leeftijd of probleem. Indien u vragen heeft of geïnteresseerd bent in onze (privé)begeleiding, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
Specialist in hondengedrag
Kamer van koophandel: 57273073
Rabo NL67RABO0340109270
Opvoedcentrum  Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool  Deventer: Molbergsweg 1
- Menu -