- Menu -
Telefoon: 06-24205503
E-mail: info@r-cellarius.com
 
Kamer van koophandel: 57273073
Hondenschool  Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool  Deventer: Molbergsweg 1

Hond opvoeden volgens NORM:

Het opvoeden van een hond tot een sociale en  betrouw-bare huisgenoot is een hele kunst. Gelukkig is er een  methode die het opvoeden van een hond inzichtelijker en daardoor een stuk makkelijker maakt. Een opleiding, waar zowel de hond als het baasje veel profijt van hebben. Deze methode heet ‘Natuurlijk Opleiden Ronnie Methode’, afgekort NORM…

Bij de meeste hondenscholen wordt vaak niet gekeken waar een hond behoefte aan heeft. In plaats daarvan worden kilo’s hondensnoepjes uitgedeeld om goed gedrag uit te lokken of te stimuleren. Steeds lekkerder en steeds meer. Opvoeden heeft niets te maken met hoeveel snoepjes je uitdeelt. De echte kunst is dat je ontdekt waar een hond als hond echt behoefte aan heeft. Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen dankzij NORM. Volgens NORM leren wij u hoe u een hond ‘begrijpend’ gaat leiden. Door leiding te geven op een respectvolle, haast vanzelfsprekende manier. Opvoeden volgens NORM zorgt voor begrip tussen eigenaar en hond.
      Hondenkennis en -training volgens:
Unieke methode

Hondenkennis en -training volgens NORM is een innovatieve en unieke methode die tijdens onze cursus inhoudelijk en op volgorde wordt behandeld. Deze methode wordt uitsluitend op de juiste manier uitgevoerd op de opleidingscentra van Ronnie Cellarius, specialist in hondengedrag. Varianten op onze trainingen door derden kunnen schadelijk zijn voor het gedrag en welzijn van uw hond!

Specialist in hondengedrag