- Menu -
Telefoon: 06-24205503
Begeleiding opvoeding pup

Beste pup eigenaar,

Het opvoeden van een pup tot een lieve, leuke en betrouwbare huisgenoot is een hele kunst. Zeg maar gerust een kluif!  Zelfs eigenaren die al eerder een pup in huis hebben gehad, komen er weer achter dat het nog niet meevalt om een pup goed op te voeden. De basis voor een goede opvoeding van uw hond start met een duidelijk plan van aanpak.  Met welke gedachtegang gaat u starten?  Wat is voor u en uw gezinsleden belangrijk?

Wilt u een hond die goed gaat luisteren, of wilt u een hond die zich keurig gaat gedragen?

Wilt u een rustige enthousiaste hond, of een drukke enthousiaste hond?

Gaat u regels stellen om probleemgedrag te voorkomen of gaat u regels invoeren om het op te lossen?

Gaat u uw hond belonen voor wat hij goed doet, of gaat u wat lekkers aanbieden om iets gedaan te krijgen?

Mag de hond beslissen wat hij mag doen, of maakt u die keuze voor hem?

Krijgt uw hond juist meer vrijheid bij gewenst gedrag of gaat u dit beperken bij ongewenst gedrag?

Als u (nog) niet precies weet hoe u dit allemaal wilt gaan doen, geef u dan op voor een puppycursus volgens NORM. Wij begeleiden u graag in de opvoeding van uw pup.


NORM puppycursus.

De puppycursus volgens NORM is een cursus waarin u veel gaat leren en ontdekken, maar vooral zelf ook veel gaat doen. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan gedrag, socialisatie, vertrouwen  en gehoorzaamheid.  Volgens NORM mag een pup veel en leert deze u te begrijpen en te vertrouwen. Hiermee voorkomt u bijterig, opdringerig en ander niet maatschappelijk aanvaardbaar gedrag.


Algemene informatie

U kunt starten met de NORM puppycursus als uw hond de tweede enting heeft gehad. Om u en uw pup de juiste aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal acht honden. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig eerst zonder uw pup naar een les te komen kijken. U kunt dan onze training ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kijkles is gratis. De kosten bedragen 99,80 euro voor 10 lessen.  (al onze prijzen zijn incl. 21% b.t.w.)


Geïnteresseerd in onze begeleiding?

Indien u geïnteresseerd bent in onze begeleiding, kunt u zich telefonisch of per email aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
E-mail: info@r-cellarius.com
 
Kamer van koophandel: 57273073
Hondenschool Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool Deventer: Molbergsweg 1
Specialist in hondengedrag