Socialiseren, opvoeden en trainen van een hond

Veel honden luisteren vaak niet in een drukke omgeving of als er (te) veel afleiding is. De oorzaak hiervan is dat de hond niet goed gesocialiseerd en/of opgevoed is! Hierdoor is er geen controle over het gedrag van de hond en zal deze nooit goed gaan luisteren.

SOT-cursus volgens NORM

De SOT-cursus (socialiseren, opvoeden, trainen) is een cursus waarin veel aandacht besteedt wordt aan het gedrag van uw hond. Volgens NORM leert u hoe u hier het beste controle over krijgt. U leert het verschil te maken tussen socialiseren, opvoeden en trainen. Door het volgen van onze SOT- cursus gaat uw hond u beter begrijpen, zich beter gedragen en daardoor ook beter luisteren.
 
Specialist in hondengedrag
Kamer van koophandel: 57273073
Rabo NL67RABO0340109270
Opvoedcentrum  Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool  Deventer: Molbergsweg 1
Algemene informatie

De SOT- cursus is voor iedereen die een hond heeft of een hond in huis krijgt. U kunt ten alle tijden starten. Om u en uw hond de juiste aandacht te kunnen geven, bestaat de groep uit maximaal zes honden. Voordat u zich inschrijft, is het verstandig eerst zonder uw hond naar een les te komen kijken. U kunt dan onze cursus ervaren en alvast de benodigde informatie op doen. De kijkles is gratis. De kosten bedragen 99,80 euro voor 10 lessen.  (al onze prijzen zijn incl. 21% b.t.w.)

Cursusdagen:
Locatie Bathmen: Dinsdagavond, zaterdagmorgenGeïnteresseerd in onze begeleiding?

Indien u geïnteresseerd bent in onze SOT-cursus, kunt u zich telefonisch of per email aanmelden. Indien u nog vragen heeft, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.
Let op:  Als een hond fysiek niet onder controle is of de les kan verstoren, kunnen wij eerst privébegeleiding adviseren.
- Menu -