Aangelijnd wandelen

Wij begrijpen dat u uw hond graag los laat lopen, maar helaas is dit niet op alle plekken toegestaan. Dit betekent dat u een groot gedeelte van de wandeling uw hond aangelijnd moet houden. Uit ervaring blijkt dat het bij veel hondeneigenaren ergernis kan opwekken dat een hond zich dan niet op de juiste manier gedraagt. In sommige gevallen kan het zelfs voorkomen, dat u als hondeneigenaar het tijdstip van de wandelingen met  uw hond gaat aanpassen, om zo andere honden of bepaalde situaties te vermijden. Door dit vermijdingsgedrag wordt het probleem alleen maar groter.

Wandeling volgens NORM

De wandelingen volgens NORM bestaan uit praktijkgerichte oefeningen en zijn uitermate geschikt als u nog een probleem tegen komt tijdens een aangelijnde wandeling. Denk hierbij aan het trekken aan de lijn en het uitvallen naar auto's, fietsers of ander honden. Tijdens de aangelijnde wandeling lopen wij met meerdere honden door het dorp Bathmen en zoeken wij veel dagelijkse situaties op. Wij helpen u daar waar nodig is.
 
Specialist in hondengedrag
Kamer van koophandel: 57273073
Rabo NL67RABO0340109270
Opvoedcentrum Bathmen: Looënkweg 4
Hondenschool  Deventer: Molbergsweg 1
Algemene informatie

Iedereen met een hond vanaf zes maanden kan zich hiervoor inschrijven. U kunt zich per keer opgeven en zelf aangeven welke data u mee wilt lopen. Doe mee en geef u op voor een aantal van deze leuke maar vooral leerzame lessen. Door deelname kunt u probleemgedrag oplossen of voorkomen.

Data winterwandelingen:
5 januari, 12 januari, 19 januari, 26 januari, 2 februari, 9 februari, 16 februari, 23 februari, 1 maart, 8 maart, 15 maart, 22 maart.

Kosten:

Eén wandeling 10 euro
Zes wandelingen 50 euro
Twaalf wandelingen 100 euro

Opgave kan door een mail te sturen naar info@r-cellarius.com
- Menu -